26 Mart 2020 Perşembe

Ucuz Web Hosting

Ucuz TR Web Hosting
Kaliteli ucuz web seçimi web sitenizin kaynak gereksinimlerinin boyutunu karşılayan barındırma bir web sitesi oluşturma adım başlamadan önce en önemli hususlardan biridir.
Birçok web hosting şirketleri, hem yerel hem de uluslararası sağlayıcılar vardır. Ancak, web hosting seçimi seçtiğiniz hizmet gerçekten web siteniz için doğru olduğu için çeşitli teknik hususlara dayanmalıdır.
Kalite Web Hosting Sağlayıcılarının Özellikleri
1. iyi bir üne sahip
2. Yeterli cihazınız olsun
3. Komple özellikler sağlar
4. birçok müşteri Var
5. Garanti vermeye hazır
Her hosting şirketi, hizmetlerini kullanmaya teşvik etmek için çeşitli cazipler sunacaktır. Dikkatli bir şekilde tarttığınızdan ve sadece vaatleriyle cazip olmadığınızdan emin olun.
Kaliteli Ucuz Hosting Seçimi İçin İpuçları
Ucuz Endonezya web hosting seçmek için aşağıdaki yönergeler. Lütfen aşağıda ucuz kaliteli web hosting seçmek için yönergeleri bir göz atın.
1. Sunucu Hızı ve Özellikler
Bir web hosting seçmeden önce, web sitenizin istikrar kullanılan sunucunun özellikleri söz konusu olduğundan, barındırma kullanan sunucunun özelliklerini bilmek gerekir. Genellikle bir sunucu için minimum özellikler Dört Çekirdekli İşlemci ve minimum 8GB RAM'dir (İstemci sayısına bağlı olarak). Web barındırma sağlayıcınız bahsetmezse, doğrudan CS isteyebilirsiniz.
2. Sunucu Konum Seçenekleri
Sunucu konumu web sitenizin kararlılığını da etkiler. Web siteniz için hosting satın almadan önce, kitlenizin kim olduğunu bilmelisiniz. Yerel bir Endonezya web sitesi hedefliyorsanız, bir Endonezya sunucu konumuna sahip olmak, web siteniz için çok daha iyi olacaktır, eğer tüm Endonezya için küreselse, Singapur veya ABD'de bir sunucuya sahip olan barındırma arayın, çünkü bu 2 ülke İnternet bağlantılarının istikrarı ile ünlüdür ,
3. Disk Alanı Kapasitesi
Bu ucuz barındırma almak işe yaramaz ama çok küçük bir barındırma alanı vardır. Web sitenizi yönetme faaliyetiniz çok sınırlı olacaktır. Özellikle Hosting Alanı 1 GB'den azsa, henüz bir yıl değil, web dosyalarınız barındırma alanınızı dolduracaktır, bu nedenle yükseltme veya daha fazla barındırma kapasitesi sunan başka bir barındırma sağlayıcısı bulmanız gerekir.
4. Bant Genişliği Kapasitesi
Hosting tarafından sağlanan bant genişliği çok sınırlı olduğundan, ay ortasında web sitenize izin vermeyin. Mevcut bant genişliği veya diğer çözümlerin miktarına dikkat edin.Çok ucuz bir fiyata sınırsız bant genişliği sağlayan bir web barındırma seçebilirsiniz. Bu nedenle, hızla biten bant genişliği hakkında düşünmenize gerek yok.
5. Alan Adı Ekleme Sayısı
Yani barındırma sağlayıcısı tarafından sağlanan hizmet özellikleri, böylece bir barındırma hesabında birden çok etki alanı çalıştırabilirsiniz. Bu seçenek aslında isteğe bağlıdır, yalnızca bir web'iniz varsa, barındırma alanınıza Alan Adı Ekle'ye öncelik vermeniz gerekmez. Ancak web siteleriniz çok fazla varsa, barındırma sağlayıcınız yeni bir etki alanı için tekrar barındırma satın almanız gerekmediğinden barındırma sağlayıcınıza Etki Alanı özellikleri eklerse paradan tasarruf edersiniz.
6. Müşteri Destek Ekibi
Bu en önemli nokta, başka nerede web siteniz aniden aşağı veya belirli işlevlerde hata şikayetçi. Barındırma sağlayıcınızın 24 saat müşteri hizmeti sağlamaktan sorumlu olduğundan emin olun. Çünkü kesinlikle web sitenizin ne zaman ve ne zaman belada olacağını asla bilemezsiniz?
Sınıfında en ucuz fiyat
Fiyat kaliteyle aynıdır. Ancak dikkat etmeniz ve fiyatın makul olup olmadığını karşılaştırmanız gerekir. Ucuz bir barındırma sağlayıcı yakalanmış etmeyin ama güvenilirlik açık değil. Ya da barındırma pahalı ama sunucu ve hizmet özellikleri fiyat değer değil. Test edilen kaliteli hizmet ile en iyi fiyatları sunan bir sağlayıcı seçin.
bir önceki yazımız Linux Web hosting

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder